Jump to content

Toyota General Discussion Forum | Toyota 86 Forum | Toyota Aurion Forum | Toyota Avalon Forum | Toyota Avanza Forum | Toyota Camry Forum | Toyota Corolla Forum | Toyota FJ Cruiser Forum | Toyota Fortuner Forum | Toyota Innova Forum | Toyota Land Cruiser Prado Forum | Toyota Land Cruiser Forum | Toyota Previa Forum | Toyota Rav4 Forum | Toyota Sequoia Forum | Toyota Tundra Forum | Toyota Yaris Forum | Toyota Zelas Forum

Sign in to follow this  
amitk

Acceleration Problem

Recommended Posts

Hi guys!

I have Toyota Camry 2009 model. I recently got engine oil changed in my car, but when i drove back the car from the service center, I was facing problems in the acceleration of the car. I am afraid if their is any issue with the engine or transmission. Please advice me what to do or if someone else faced same kind of problem in their Camry before?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Amit!

I think it may be something serious. You should go back tot he service centre and inquire them about this problem. May be there is a problem with engine oil they used and may be some other issue with transmission. Rather than driving camry in this condition, its better to take it back to the service centre as you may not know whether its safe to drive your camry or not?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might be problem with the sensor or fuel pump which directly affects the ignition of the car. If not that, then may be break pads are loose. And since you recently got the engine oil changed in the car, just confirm from them if they put the oil with high grade viscosity or not!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of use