Jump to content

Air conditioning lose power at 140km/hr 3000rpm


Recommended Posts

Hi, i noticed recently my AC lose power (less cold) when i exceed 140km/hr and 3000rpm. And sometimes my bluetooth also get disconnected along with AC problem. I could reset the problem by turning off and on the engine again. Has anyone experienced this before and what is the possible cause and solution?

  • Like (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Hi @Jerry Han

Are you sure this only happens when you exceed 140km/h and 3000rpm ?  I do not see a specific relationship to speed to see this occuring.

Bluetooth getting disconnected along with AC problem sounds a bit like either a battery that is on its way out, or a faulty electrical connection somewhere near the battery or junction box. I would start to check this first.

 

 

  • Like (+1) 1

"Go as far as you can see; once you get there, you'll be able to see further."

Link to comment
Share on other sites

Hey @Jerry Han

You can check the following thread.. 

Does the AC come back on as you slow down? try driving at 100 kmph on the highway ( on long drives) and see if you still have the issue.. 

I have recently experienced that when i drive at speed limits, the AC air is not as cold as it is when i drive at 100- 110.. 

 

  • Like (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of use